هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان
سرخط خبرها

رواج خرید و فروش نوبت پزشک در برخی مراکز درمانی | بیماری نوبت فروشی!

  • کد خبر: ۱۲۰۷۴۰
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۸
رواج خرید و فروش نوبت پزشک در برخی مراکز درمانی | بیماری نوبت فروشی!
بازار را خودشان داغ کرده اند. اصلا به یکی از شگرد‌های درآمدی تبدیل شده است. خیلی از منشی‌ها در مطب پزشکان از شهرت پزشک خود استفاده می‌کنند و وقتی درخواست‌های زیاد بیماران را می‌بینند، با دریافت مبلغ بیشتر ویزیت، نوبت نزدیک تری را به بیمار می‌دهند.

هانیه فیاض | شهرآرانیوز؛ «بازار را خودشان داغ کرده اند. اصلا به یکی از شگرد‌های درآمدی تبدیل شده است. خیلی از منشی‌ها در مطب پزشکان از شهرت پزشک خود استفاده می‌کنند و وقتی درخواست‌های زیاد بیماران را می‌بینند، با دریافت مبلغ بیشتر ویزیت، نوبت نزدیک تری را به بیمار می‌دهند.» این‌ها تنها بخشی از گفته‌های شهروندی است که برای دریافت نوبت از یک پزشک متخصص مغزواعصاب در خیابان احمدآباد مشهد، یک ماه است معطل مانده است.

اینترنتی و تلفنی نوبت نمی‌دهند

خانم نیک منش، یکی از بیمارانی است که در تماس تلفنی با شهرآرانیوز، از این موضوع گلایه می‌کند و می‌گوید: مدت زیادی بود که با بیماری ام دست وپنجه نرم می‌کردم تااینکه خبردار شدم پزشک حاذقی شش ماه ابتدایی سال به مشهد می‌آید و روش درمانی موثری دارد، اما متاسفانه این پزشک نه سیستم نوبت دهی اینترنتی داشت نه تلفنی.

او بیان می‌کند: حضوری به مطب مراجعه کردم. خیلی از مراجعان همانند من از شهرستان آمده بودند. منشی در همان ابتدای ورود اعلام کرد که وقت‌های این مدت پر شده است و باید تا سال آینده صبر کنم. نزدیک رفتم و آرام برایش توضیح دادم که شرایط من، اضطراری است و درد امانم را بریده است.
این بیمار ادامه می‌دهد: یکی از بیماران دیگر که حال اسفناک مرا دید، گفت مبلغی را لای پرونده‌ای که تشکیل داده ای، قرار بده و پرونده را به منشی بده تا به تو نوبتی بدهد. همین کار را انجام دادم و توانستم برای ماه بعد نوبت بگیرم.

کاسبی در برخی مطب‌های پزشکی

آقای شرافت نیز به زدوبند‌ها در برخی مطب‌های پزشکان اشاره می‌کند و توضیح می‌دهد: پای چپم، کمی ورم کرده بود و درد می‌کرد. به پزشک ارتوپد معروفی مراجعه کردم و علت را عصبی بیان کرد. همان جا نامه‌ای به من داد و مرا به پزشک متخصص مغزواعصاب معرفی کرد.

او بیان می‌کند: پس از رفت وآمد‌های مداوم و مصرف دارو‌های گوناگون، وقتی دیدم بهبودی حاصل نشد، با معرفی یکی از دوستانم نزد پزشک ارتوپد دیگری رفتم و پس از گرفتن تصویربرداری‌های لازم، وجود کیست خوش خیم در بدنم تشخیص داده شد. متوجه شدم که پزشک قبلی بدون آنکه علت بیماری را بررسی کند، بسیاری از بیماران خود را به همان متخصص مغزواعصاب معرفی می‌کند. نام این کار غیر از بده بستان چیست؟ چرا هیچ گونه نظارتی وجود ندارد تا این گونه کاسبی‌ها در حوزه سلامت، ریشه کن شود؟

این قصه سر دراز دارد

شهروند دیگری در پیامکی برایمان نوشته بود: «برای دریافت نوبت اینترنتی به سایت نوبت دهی یکی از پزشکان وارد شدم. در مدت زمان اعلام شده، در طول چند ثانیه عبارت «نوبت‌ها پر شده است»، ظاهر شد و پیامکی به تلفن همراهم آمد که در آن اعلام شده بود اگر نوبت زودتر می‌خواهید، از لینک دیگری وارد سایت شوید و ثبت نام کنید. مراحل را طی کردم و دیدم برای ثبت نام هزینه ۲۰۰ هزارتومانی نیاز است.»
این شهروند ادامه می‌دهد: این کار رسما تخلف است؛ چرا باید مبلغ هزینه ثبت نام برای دریافت نوبت زودتر، ۲۰۰ هزار تومان باشد؟

پیش فروش خدمات در چارچوب تعرفه، منع ندارد

عضو هیئت مدیره و رئیس کمیسیون اخلاق سازمان نظام پزشکی مشهد در پاسخ به مشکلات اشاره شده، اظهار می‌کند: پیش فروش خدمات درمانی اگر در چارچوب تعرفه‌های مصوب باشد، هیچ گونه منعی ندارد.
بهرام جلیلی تقویان با بیان اینکه گاهی به دلیل شلوغی مطب و ممکن نبودن سرویس دهی به تمام بیماران در زمان مناسب، مشکلاتی به وجود می‌آید، ادامه می‌دهد: لازم است از این طریق، نوبت‌ها برنامه ریزی شود تا بیماران بتوانند از خدمات مطلوب برخوردار شوند.

او می‌افزاید: اگر در این پیش فروش، نرخ خدمات خارج از تعرفه‌های مصوب باشد، بی شک پذیرفته سازمان نظام پزشکی نخواهد بود.
جلیلی تقویان می‌افزاید: درباره اقدام منشی‌ها نیز باید بگویم بی تردید این اقدام قانونی نیست و البته تایید هم نمی‌شود، اما تاکنون گزارشی اعلام نشده است.

او اظهار می‌کند: درصورت اعلام گزارش، بی شک با این گونه رفتار‌ها برخورد خواهد شد. متاسفانه گاهی مشاهده می‌شود که بیماران برای اینکه زودتر ویزیت شوند، چنین کار‌هایی را انجام می‌دهند که در این مواقع، ورود سازمان فقط با شکایت و گزارش خلاف‌ها البته به شرط ثابت شدن، امکان پذیر خواهد بود.

جلیلی می‌افزاید: پزشکان باتوجه به تنوع بیماری‌ها که گاه علائم متفاوتی را ایجاد می‌کنند، نیاز به مشورت با دیگر همکارانشان از سیار رشته‌ها دارند.

جلیلی تقویان اظهار می‌کند: در این مواقع، معرفی بیمار فقط با این رویکرد صورت می‌گیرد. گزارش خلاف‌هایی که در کمیسیون‌ها و ازسوی کارشناسان رسمی سازمان ثابت شده باشد، نیز در کمیسیون اخلاق بررسی خواهد شد.

او درباره مشکل ثبت نام اینترنتی نوبت در سایتی دیگر با هزینه نامتعارف نیز اظهار می‌کند: اگر در همان زمان که سایت رسمی پزشک پر شدن نوبت را اعلام می‌کند، سایت دیگری با قیمت بیشتر اقدام به نوبت دهی کند، با همکاری پلیس فتا هم با پزشک و هم با سایت مدنظر برخورد قانونی خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->